Sivut

keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Irti tupakasta, päivä 2

Aamulla klo 11 tuli täyteen 2vrk savuttomuutta, poislukien se yksi lipsahdus ensimmäiseltä vuorokaudelta. Sen päätin unohtaa, olla tekemättä siitä nyt mitään maailmanluokan ongelmaa.


Tupakanhimo oli paha eilen aamulla, mutta laastarilla ja purkalla siitä selvittiin.
Mieli kaipasi harhautusta, sitä sain kirjoittamisesta. Siinä puuhassa menikin useita tunteja, blogiin tuli kirjoitettua paljon, julkaistujen lisäksi sain aikaan paljon luonnoksia, joita voin julkaista sitten kun enää jokaisesta päivästä ei riitä kirjoitettavaa päiväkirjamuodossa.


Koko päivän vietin kotona, kirjoittaen, kokaten, youtubea tuijottaen. Teki mieli soittaa kaverille, mutta ne puhelut on lähes aina puhuttu sätkä huulessa, joten jätin sosialisoitumisen siltäkin osin väliin.

Tupakanhimoa oli monta kertaa, mutta jokaisen yli onnistuin pääsemään sortumatta. Alkaa tuntua siltä, että mä uskallan olla edes vähän ylpeä itsestäni. Kaipaan tupakointia, mutta monesta eri syystä en halua tupakoida.Taidan jo huomata vähän muutoksia.



Luulen, tai ainakin kuvittelen että maistan jo paremmin. Maman nuudeleissa on muuten itseasiassa sittenkin aika paljon chiliä, kun sinne koko pussin tyhjentää :D
Jelly beans karkeista pystyy sittenkin erottamaan mitä makuja siinä onkaan.

Kissojen vessalaatikko on aika pestä. Pissa haisee vaikka laatikko on juuri siivottu.
Auto haisee tuhkakupilta.




En ole yskinyt koko päivänä kuin muutaman kerran. 
Keuhkoihin ei satu kun vetää syvään henkeä, eikä se aiheuta akuuttia yskäkohtausta.

Illalla nukkumaan mennessä huomasin, että varpaat ja sormet ei palele. 
Voin nukkua ilman villasukkia!
Uni tuli taas hyvinkin nopeasti, enkä muista heräilleeni yöllä.



Aamulla tupakan sijaan ensimmäisenä mielessä on laastari ja purkka. Tiedä häntä sitten onko se juurikaan parempi ajatus kuin se rööki, pidemmällä tähtäimellä mietittynä. Mutta sitä mä kerkeen miettimään sitten joskus, nyt vaan rauhassa nikotiinikorvaushoidolla irti pinttyneistä tavoista, myöhemmin sitten irti itse nikotiinista.

Ehkä kuvittelen vain, tai sitten muutoksia voi ihan oikeasti tulla näin nopeasti.

Yksi negatiivinen muutos on se, että mulla on kokoajan nälkä.
Päätän, että vaaka saa nyt hetken pölyttyä keskenään, mulla on nyt tärkeämpi asia työn alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti